این نان کلاسیک با استفاده از خمیر ترش طبیعی و فرآیند تخمیر طولانی تهیه میشود تا عطری دلپذیر و طعمی عمیق و ماندگار ایجاد کند. پوستهی طلایی و ترد در کنار مغزی نرم و سبک، نان خمیر ترش را به انتخابی ایدهآل برای همراهی با غذا، پنیر و یا روغن زیتون تبدیل کرده است.
خمیر ترش ساده
بستهبندی
بستهبندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)
|
پاکت ترنج |
|---|---|
مواد اولیه
مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات
|
آب ,آرد گندم ,نمک |
مناسب برای
تعداد نغرات حدودی میباشد.
|
۲-۳ نفر |
آمادهسازی و سرو
نحوه سرو یا پخت محصول منجمد
|
۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه |
بهترین زمان مصرف
این زمان با توجه به شیوه نگهداری محصول متغیر خواهد بود.
|
۱ روز |
