خمیر ترش ساده

نان خمیر ترش ساده با پوسته‌ای ترد و مغزی نرم، نانی اصیل و خوش‌عطر تهیه‌شده از خمیر ترش طبیعی است.

این نان کلاسیک با استفاده از خمیر ترش طبیعی و فرآیند تخمیر طولانی تهیه می‌شود تا عطری دل‌پذیر و طعمی عمیق و ماندگار ایجاد کند. پوسته‌ی طلایی و ترد در کنار مغزی نرم و سبک، نان خمیر ترش را به انتخابی ایده‌آل برای همراهی با غذا، پنیر و یا روغن زیتون تبدیل کرده است.

بسته‌بندی بسته‌بندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)

پاکت ترنج

مواد اولیه مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات

آب

,

آرد گندم

,

نمک

مناسب برای تعداد نغرات حدودی می‌باشد.

۲-۳ نفر

آماده‌سازی و سرو نحوه سرو یا پخت محصول منجمد

۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه

بهترین زمان مصرف این زمان با توجه به شیوه نگه‌داری محصول متغیر خواهد بود.

۱ روز