نان چاپاتا ساده

نان چاپاتای ساده با پوسته‌ای نازک و مغزی نرم و حفره‌دار، نانی سبک و خوش‌عطر به سبک ایتالیایی است.

این نان ایتالیایی بافتی سبک و در عین حال الاستیک دارد و با پوسته‌ای نازک و کمی ترد پخته می‌شود. چاپاتای ساده انتخابی عالی برای تهیه ساندویچ‌های خاص، سرو در کنار غذا یا استفاده در میز صبحانه است و طعمی طبیعی و اصیل از نان تازه را ارائه می‌دهد.

بسته‌بندی بسته‌بندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)

پاکت ترنج

مواد اولیه مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات

آب

,

آرد گندم

,

روغن زیتون

,

نمک

مناسب برای تعداد نغرات حدودی می‌باشد.

۱ نفر

آماده‌سازی و سرو نحوه سرو یا پخت محصول منجمد

۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه

بهترین زمان مصرف این زمان با توجه به شیوه نگه‌داری محصول متغیر خواهد بود.

۱ روز