گلت شکلات و بادام

گلت شکلات و بادام با شکلات چیپسی و کرم بادام، با روکش پرک بادام و گلیز کاراملی طعمی بی‌نظیر ایجاد می‌کند.

این گلت لذیذ با پایه‌ای ترد و سبک تهیه شده و داخل آن با کرم بادام غنی و شکلات چیپسی پر شده است. رویه‌ی آن با پرک بادام و گلیز کاراملی پوشانده شده که ترکیب شکلات و بادام را به شکلی کامل و دلنشین برجسته می‌کند.

وزن وزن محصولات به صورت تقریبی می‌باشد.

۶۰

,

گرم

مواد اولیه مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات

پرک بادام

برش‌های نازک و ترد از مغز بادام که برای تزئین و افزودن بافت کرانچی به سطح دسرها و شیرینی‌ها استفاده می‌شوند. این پرک‌ها علاوه بر زیبایی، طعم و عطر بادام را به محصول نهایی می‌بخشند.
,

خمیر هزارلا

که به آن پاف پیستری (Puff Pastry) نیز گفته می‌شود، خمیری ورقه‌ای و پوک است که از لایه‌های نازک خمیر و کره تشکیل می‌شود. این خمیر با تا کردن و لایه‌بندی مکرر تهیه شده و در نهایت به بافتی تُرد و سبک تبدیل می‌شود. استفاده از کره سرد و حفظ لایه‌ها هنگام تا کردن، راز ایجاد لایه‌های متعدد و بافت خاص این خمیر است. مناسب برای تهیه انواع شیرینی‌ها و تارت‌های لایه‌دار با طعم کره‌ای و دلپذیر.
,

شکلات چیپسی

,

کرم بادام

کِرِمی نرم و لطیف که از ترکیب پودر بادام، کره، شکر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این کرم بافتی غنی و طعمی مغزی دارد و در بسیاری از دسرها و شیرینی‌های لایه‌ای به عنوان فیلینگ استفاده می‌شود.
,

کره

,

گلیز کارامل

لایه‌ای براق و شیرین که از ذوب شدن شکر روی سطح محصول به دست می‌آید و به آن طعم کاراملی و ظاهری درخشان و جذاب می‌بخشد. این گلیز، محصول را تردتر کرده و شیرینی ملایمی به آن اضافه می‌کند.
بسته‌بندی بسته‌بندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)

تعداد: جعبه‌ ۲ یا ۴ عددی

,

تکی: پاکت ترنج

مناسب برای تعداد نغرات حدودی می‌باشد.

۱

,

نفر

آماده‌سازی و سرو نحوه سرو یا پخت محصول منجمد

۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه

بهترین زمان مصرف این زمان با توجه به شیوه نگه‌داری محصول متغیر خواهد بود.

۱

,

روز