پن سوئیس با بافتی ترد و لایهلایه، همراه با کرم ویت نرم و تکههای شکلات چیپسی تهیه میشود. طعم کرهای و خوشعطر این شیرینی، تجربهای غنی و لذتبخش در هر لقمه ایجاد میکند.
پن سوئیس
وزن
وزن محصولات به صورت تقریبی میباشد.
|
۲۰۰ ,گرم |
|---|---|
مواد اولیه
مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات
|
خمیر کراسان تهیه شده از آرد، شکر، نمک، کره حیوانی، خمیر مایه ,شکلات چیپسی ,کرم ویت ,گلیز کارامل لایهای براق و شیرین که از ذوب شدن شکر روی سطح محصول به دست میآید و به آن طعم کاراملی و ظاهری درخشان و جذاب میبخشد. این گلیز، محصول را تردتر کرده و شیرینی ملایمی به آن اضافه میکند. |
بستهبندی
بستهبندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)
|
تعداد: جعبه ۲ یا ۴ عددی ,تکی: پاکت ترنج |
مناسب برای
تعداد نغرات حدودی میباشد.
|
۱ ,نفر |
آمادهسازی و سرو
نحوه سرو یا پخت محصول منجمد
|
۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه |
بهترین زمان مصرف
این زمان با توجه به شیوه نگهداری محصول متغیر خواهد بود.
|
۱ ,روز |
