پای سیب کوچک

پای سیب با خمیر تارت ترد و ترکیب سیب تازه، دارچین و کره، طعمی گرم و دلنشین دارد.

این پای سیب با خمیر تارت سبک و ترد تهیه شده و داخل آن سیب تازه، دارچین و کره به‌طور متعادل ترکیب شده‌اند. بافت لایه‌لایه خمیر و عطر مطبوع دارچین، تجربه‌ای شیرین و دلپذیر از طعم خانگی را ارائه می‌کند.

مواد اولیه مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات

خمیر تارت

,

دارچین

,

سیب

,

کره

بسته‌بندی بسته‌بندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)

جعبه ۴ عددی

مناسب برای تعداد نغرات حدودی می‌باشد.

۱-۲

,

نفر

آماده‌سازی و سرو نحوه سرو یا پخت محصول منجمد

۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه

بهترین زمان مصرف این زمان با توجه به شیوه نگه‌داری محصول متغیر خواهد بود.

۳

,

روز