این پای سیب با خمیر تارت سبک و ترد تهیه شده و داخل آن سیب تازه، دارچین و کره بهطور متعادل ترکیب شدهاند. بافت لایهلایه خمیر و عطر مطبوع دارچین، تجربهای شیرین و دلپذیر از طعم خانگی را ارائه میکند.
پای سیب بزرگ
مواد اولیه
مواد تشکیل دهنده به همراه جزئیات
|
خمیر تارت ,دارچین ,سیب ,کره |
|---|---|
بستهبندی
بستهبندی مورد استفاده (پاکت، بگ، لیوان، لیبل و سایر)
|
جعبه ۴ عددی |
مناسب برای
تعداد نغرات حدودی میباشد.
|
۶-۴ نفر ,نفر |
آمادهسازی و سرو
نحوه سرو یا پخت محصول منجمد
|
۳ الی ۵ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه |
بهترین زمان مصرف
این زمان با توجه به شیوه نگهداری محصول متغیر خواهد بود.
|
۳ ,روز |
